Swedish Agro förser svenskt lantbruk med maskiner, insatsvaror och foder av högsta kvalitet. De köper också in och förädlar spannmål.

Swedish Agro Machinery är en del av Swedish Agro i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa. I Sverige representerar Swedish Agro CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR. I utbudet finns traktorer, tröskor, balpressar, vallmaskiner, vagnar, gödningsspridare, hackar, växtsskyddsprutor, jordbearbetningsmaskiner och mycket mer. Huvudkontoret för maskinaffären ligger mitt i den skånska myllan, i Skurup. Maskinaffären har funnits i Sverige sedan 2017 då CLAAS och Danish Agro bestämde sig för ett långvarigt samarbete i alla de nordiska länderna. 

Mekomeks samarbete med swedish Agro

År 2020 ingick Mekomek ett samarbete med Swedish Agro. Mekomeks vision är att vara marknadsledande för service och underhåll av lantbruksmaskiner med särskilt fokus på premiummärket Claas som representeras av Swedish Agro. För att vara en marknadsledande verkstad förser vi våra servicetekniker med de senaste mjukvaruuppdateringarna och förstklassiga verktyg, maskiner och servicebussar. Vi är mycket stolta över våra medarbetare som erhåller en mycket hög kompetens och kunskap inom branschen.

kontakta oss

MEKOMEK i Flen AB
Öjavägen 7, 642 93 Flen

Öppettider
Vardagar kl 06:30-16:30

BankGiro 795 1791
Org.nr 556856-7860

Fakturaadress faktura@mekomek.se

Telefonnummer          0157-51000

BEHÖVER DU TEKNISK SUPPORT?

HOTLINE 010-788 21 77

Vardagar: 8-18
Helger: 9-15 

medarbetare

Lantbruk

johan

johan

Servicetekniker lantbruksmaskiner

om mig

Servicetekniker lantbruksmaskiner
johan.l@mekomek.se

Jag jobbar som servicetekniker på lantbrukssidan. Främst med Claas, Horsch och Rauch.

Jag jobbar på Mekomek för att det är ett roligt, utmanande och omväxlande arbete där man både är ute och inne och ingen dag är den andra lik.

På min fritid är jag med min familj eller på mina föräldrars gård där det alltid finns massor att göra.

Pontus

Pontus

Servicetekniker lantbruksmaskiner

om mig

Servicetekniker lantbruksmaskiner
pontus@mekomek.se

Jag arbetar som servicetekniker. Framförallt med märkena Claas, Horsch och Rauch.

Jag arbetar på Mekomek för att jag tycker om att ha kundkontakt. Jag tycker att det är roligt att åka ut på gårdar och lösa problem. Mekomek känns som en liten familj. Jag upplever att det känns personligt att arbeta här. 

På fritiden är jag med min familj. Jag har fyra barn, tre som är 12 år och en som är 1 år. Alla barn är tjejer så det är fullt upp. När det finns tid så kör jag enduro och tävlar lite då och då.

 

moa

moa

Personal & marknadsföringsansvarig

om mig

Personal- och marknadsföringsansvarig

moa@mekomek.se eller claas@mekomek.se

0703803411

Personal- och marknadsföringsansvarig

moa@mekomek.se

0703803411

Jag jobbar halvtid på Mekomek som personal och marknadsföringsansvarig. Jag stöttar även verkmästaren i lantbrukskontoret. Andra halvtiden jobbar jag på ett rekrytering och bemmaningsföretag.

Mekomek startades av min pappa Fredrik år 2011. Mekomek har varit en del av min uppväxt och det är en anledning till att jag jobbar på Mekomek, det är ett företag som ligger mig varmt om hjärtat. Jag tycker det är roligt att få vara en del av företagets fortsatta utveckling framåt.

På fritiden tycker jag om att träna crossfit och umgås med familj och vänner. Jag tycker också om att vara i mitt solrosfält.

Charlie

Charlie

Säljare Swedish Agro

om mig

Säljare Swedish Agro 

chgi@sa-machinery.se        070-4329642

Jag arbetar som säljare för Swedish Agro. Mitt distrikt är Södermanland och min utgångspunkt är Flen där jag har mitt kontor på Mekomek.

Jag tycker om att samarbeta med Mekomek för att de har riktigt bra servicetekniker.

På fritiden tycker jag om att jaga.

Sara

Sara

Verkmästare lantbruksmaskiner

om mig

Verkmästare skogsmaskiner
sara@mekomek.se

Jag jobbar som verkmästare. Mina arbetsuppgifter är bland annat att planera jobb och beställa reservdelar. Jag kommer tidigare från metallindustrin där jag jobbat med skärning och bearbetning av detaljer.

Jag tycker om utmaningar och variation och att jobba på Mekomek ger mig båda delarna.

På fritiden spenderar jag mycket tid med min familj. Även en del tid i stallet med mina hästar.