Vi är specialister på service och reparation av entreprenad, lantbruk och skogsmaskiner

Vi är serviceåterlämnare för Huddig, Swedish Agro och Komatsu

Bland annat utför vi felsökning, reparation och service av både äldre och nylevererade maskiner

Svets och smide utför vår smed Tommy

Vi tillhandahåller med lager för reservdelar

Det nära samarbetet med säljarna gör oss utstående mot andra verkstäder

Med de senaste mjukvaruuppdateringarna kan vi leverera förstklassig service

Tillsammans med våra verkmästare kan du boka service, reparation eller beställa reservdelar

LEDIGA TJÄNSTER – SERVICETEKNIKER

Vi på Mekomek söker nu en driven och erfaren servicetekniker med minst 2 års erfarenhet inom mekanikerbranschen. Om du har erfarenhet av maskiner är det meriterande.

Som servicetekniker hos oss på Mekomek kommer du att ansvara för reparationer, underhåll och service av entreprenad, skog eller lantbruksmaskiner beroende på team du kommer tilldelas efter behov och önskemål. Du kommer att ha en central roll i vårt företag och arbeta nära våra kunder för att se till att deras maskiner fungerar. Som servicetekniker på Mekomek är du företagets ansikte utåt och du ombesörjer därför goda kundrelationer. Din tjänst utgår huvudsakligen från vår verkstad i Flen. Många uppdrag sker även ute hos kund och Mekomek tillhandahåller därför med servicebuss till dig.

Vi söker dig som har god teknisk kunskap och är van vid att arbeta självständigt. Du ska ha förmågan att felsöka, diagnostisera och lösa problem på ett effektivt sätt. Du är också ansvarstagande, noggrann och har en hög kvalitetsmedvetenhet. Ett krav är att kunna flytande svenska och behärska engelska i både tal och skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet. Även B-körkort krävs för tjänsten.

Vi erbjuder dig en varierande och utmanande arbetsmiljö där du kommer att få arbeta med olika tekniska utmaningar på olika maskiner och platser. Vi sätter stor vikt vid din personliga utveckling och kommer att ge dig möjlighet att utvecklas inom ditt område. Anställningsvillkor och tillträde sker enligt överenskommelse.

Då rekryteringsarbetet sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du känner att du är den vi söker och vill vara med på vår spännande resa, skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN TILL: moa@mekomek.se

kontakta oss

MEKOMEK i Flen AB
Öjavägen 7, 642 93 Flen

Öppettider
Vardagar kl 06:30-16:30

BankGiro 795 1791
Org.nr 556856-7860

Fakturaadress faktura@mekomek.se

Telefonnummer          0157-51000